Dulu Tak Cantik, Kini Berubah Ayu, Bijak & Usahawan Berjaya

Dulu Tak Cantik, Kini Wanita Ini Berubah Georgeous, Bijak dan Business Woman Berjaya 

Rasanya kawan-kawan sekolah wanita ini yang dulunya anggap Hanis Arif atau nama Instagramnya nonones ini tak cantik, mesti akan rasa terkejut dengan perubahannya yang awesome ni.

Malah yang lelaki pula mesti rasa menyesal sebab tak pernah cuba untuk ‘mengorat’ kan? Hanis Arif ini bukan sahaja cantik, tapi merupakan seorang business woman berjaya gitu!



Zaman serkup sampai kening!






Now Beauty with brains

Sumber memberitahu bahawa wanita ini sebenarnya adalah seorang engineer yang berhenti kerja semata-mata kerana mahu membuka perniagaan tudungnya. Wah, Hebat!

Kini, brand tudung yang dipasarkan oleh Hanis Arif ini telah pun menambat hati hijabista di Malaysia, kiranya memang jadi sebutan lah!

Nah, kami belanja lagi sekeping dua foto wanita georgeous ni! Psst.. dengar cerita dia boleh bawak superbike jugak!










Artikel Terkait